Catch

Laat je inspireren!

Een verrassende en dynamische avond waarbij hele diverse sprekers van binnen en buiten Deventer zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Ondernemers met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen  onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Benieuwd naar deze absolute aanrader? Kom dan vrijdag 29 november a.s. naar de catchavond in het DAVO gebouw in het Havenkwartier in Deventer. Na afloop is er een dj en kun je onder het genot van een drankje contacten leggen. 

De line-up:

Marc Maurer – architect  
Nico Joosting Bunk – creatie, recreatie en precreatie
Frits Lutgerink en Marijn Kroon – Davo Bieren
David Scheidler – beeldend kunstenaar
Rob te Wierik – Anarchy in the SK 

Krijn de Koning – beeldend kunstenaar
Tom Pieterse – producer, sounddesigner en kunstenaar 
Ellen Korth – beeldend kunstenaar  
Alex Scholten – amateur-astronoom en voorzitter Volkssterrenwacht Bussloo
Guido de Vries – wild card 

Host: Rob Kramer - productiehuis ON

DJ: Thomas van Mil


Volg ons op twitter en facebook voor het laatste nieuws over het programma. En twitter zelf ook mee! #catchavond

Wie, Wat, Waar?
De catchavond wordt georganiseerd door het Kunstenlab in samenwerking met poppodium het Burgerweeshuis. De avond zelf vindt plaats op vrijdag 29 november a.s. in het DAVO gebouw, (ingang hoek Noordzeestraat -Scheepvaartstraat) in het Havenkwartier. Vanaf 19.30 uur is de deur open, het programma start om 20.00 uur. Toegang is gratis.

Terug naar Activiteiten