Electronicaduo NNENN presenteert:

debuutalbum Snapshots of Eternity

13 november om 20.00 uur in de podiumruimte van het Kunstenlab

Electronicaduo NNENN (spreek uit als en en, en en) presenteert haar debuutalbum Snapshots of Eternity in de podiumruimte in het Kunstenlab. De synergie tussen singer-songwriter Johanneke ter Stege en producer Tonny Nobel levert meer op dan muziek alleen. NNENN: “Meteen toen we begonnen met opnemen wisten we dat we onsterfelijk wilden zijn, omdat het zo inspirerend en intens was om samen te werken dat het zonde zou zijn als het ooit voorbij zou gaan. Niets is echter eindeloos, behalve de eeuwigheid misschien.”

Na ruim een jaar lang schrijven, schaven en schrappen is er een album waarop ze het verhaal vertellen over hun gezamenlijke fascinatie: de tijd. Dit sluimert door in de foto’s en gedichten die onderdeel zijn van het album. Op Snapshots of Eternity horen muziek, poëzie en fotografie net zoveel bij elkaar als Tonny en Johanneke zelf.

NNENN is een gevoel dat in de buurt komt van FKAtwigs, Portishead en Imogen Heap.
Na de release van de ep All Right begin dit jaar en de benoeming van Johanneke als Deventer Dichter is het nu tijd voor de ‘grande finale’. 

Deventer muzikant/dj/kunstenaar Kalima draait alles aan elkaar met een mix van de beste elektronische popmuziek van de afgelopen decennia. Kalima zoekt de grenzen op van alle muziek waarin singer-songwriters en elektronische muziek elkaar ontmoeten, perfect voor de albumpresentatie van NNENN.

Live opname met vinylrecorder Smartlab
Het optreden zal live opgenomen worden door een vinylrecorder die ter plekke de show alle vastlegt op plaat en daarmee dit ene moment vereeuwigt op één plak gitzwart vinyl. Het album is te koop in het Kunstenlab café. Je kunt het Smartlab de gehele avond bezoeken.

Tentoonstelling Time Shift 
Op 13 november staat de avond in teken van de albumpresentatie van NNENN. Zo sluit de groepstentoonstelling Time Shift, te zien vanaf 14 november in de grote zaal van het Kunstenlab, naadloos aan bij de fascinatie van het muziekduo voor tijd. In Time Shift staan kunstenaars in hun werk stil bij de fenomenen van tijd, versnelling en verstilling. In het Kunstenlabcafé kun je de foto’s en gedichten bekijken van Johanneke ter Stege.

Waar: podiumruimte van het Kunstenlab
Aanvang: 20.00 uur
Ticket: € 5,- / ticket + debuutalbum: € 15,-
Koop hier een ticket

Volg NNENN op facebook

De presentatie van de debuutalbum Snapshots of Eternity wordt georganiseerd door Productiehuis ON in samenwerking met het Burgerweeshuis en Kunstenlab

 

Terug naar Activiteiten


NNENN (foto: Menno van der Meulen)Vinylrecorder SmartlabTime Shift, Jan Ros