Catch

Laat je inspireren!

Catch is een verrassende en dynamische avond vol leuke, opvallende en interessante sprekers van binnen en buiten Deventer die zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Een absolute aanrader! 

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

De line-up:

Anneke Savert - beeldend kunstenaar 
Erik Wiegers - grafisch ontwerpbureau 
Dyon Temming & Yvonne Kuijpers - successie 
Guido Verhoef - internationaal ballonnen specialist 
Dianne Verdonk - performer, musicus en instrumentenbouwer 
Björn Zielman & Terence Baier - beeldend kunstenaars 
Marc van Elburg - Zinedepo zinebibliotheek 
Sharon Kromotaroeno - documentairemaker 
Gerbrand Schutte - schipper 
Wilbert de Haan - architectenbureau 
Koen Boswinkel - wildcard 

Gastheer: Wiebren Buma - directeur Gelders Orkest 
DJ: Michael RhebergenBenieuwd? Kom dan vrijdag 24 november 2017 naar de Catch bij het Kunstenlab (Havenplein 20) in het Havenkwartier in Deventer. Vanaf 19.30 uur is de inloop, het programma start om 20.00 uur. Na afloop kun je bij de muziek van een DJ nog even fijn doorpraten onder het genot van een drankje. 

Toegang is gratis.


De Catch wordt georganiseerd door Kunstenlab in samenwerking met Productiehuis Oost-Nederland, Burgerweeshuis en Bestwerk.

Terug naar Activiteiten