Stagiair cultuur & educatie

Op zoek naar een leuke stageplek?


Het Kunstenlab brengt met haar activiteiten en diensten hedendaagse beeldende kunst, kunstenaars en het publiek bij elkaar en is een platform voor kunst en kunstenaars. Verder levert de organisatie door middel van de kunst een bijdrage aan de discussie over maatschappelijke ontwikkelingen.

Het Kunstenlab organiseert tentoonstellingen, organiseert educatieve projecten, participatieprojecten in wijken, public space projecten, verstrekt opdrachten en bemiddelt en stimuleert in verhuur van ateliers en werkruimtes voor kunstenaars en adviseert overheden, organisaties en personen. Met de diverse taken richten we ons op verschillende publieksgroepen, zowel in huis als daarbuiten. Het Kunstenlab wordt gesubsidieerd door de gemeente Deventer.
 
We zijn op zoek naar een stagiair(e):
om mee te werken in de uitvoering van kunstprojecten, in de organisatie van verschillende culturele activiteiten binnen en buitenshuis. En vooral ook actief meedenkt over het educatieve beleid en praktische ondersteuning van educatieve projecten biedt.    
·         met affiniteit voor kunst en cultuur,
·         die goed kan werken in teamverband,
·         creatief is,
·         pro-actief en zelfstandig werkt,
·         niet bang om de telefoon op te pakken
 
Wat bieden wij:
Een leuke stage in een kleine, zeer dynamische, culturele organisatie met een maatschappelijke doelstelling en een uitgebreid netwerk aan samenwerkingspartners. Je werkt in een betrokken en deskundig team van ca. 10 mensen, dat gedurende projecten fors kan uitbreiden.
 
Tijdens de stage leer je de dynamiek van de culturele sector kennen, krijg je inzicht in het culturele netwerk en kun je proeven of een baan in deze sector iets voor jou is. Daarnaast krijg je de kans om je eigen competenties verder te ontwikkelen, zoals:
·         creatieve oplossingen vinden,
·         samenwerken in een professionele omgeving,
·         resultaatgericht werken,
·         plannen en organiseren.

Periode: vanaf februari 2018
 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en cv naar Mieke@kunstenlab.nl 0570-611848