De Salon

Deventer kunstenaars exposeren in de Bergkerk

In de Bergkerk vindt deze zomer de tweejaarlijkse Salon van Deventer kunstenaars plaats. In deze overzichtstentoonstelling is nieuw werk van maar liefst 84 beeldende kunstenaars te zien; oude bekenden én nieuwkomers.

Datum: 25 juli t/m 30 augustus
Tijden: 11.00 t/m 17.00 uur
Locatie: Bergkerkplein 1 in Deventer
Toegang is gratis

Atelierroute 29 & 30 augustus
Tijdens het laatste weekend van augustus zetten 60 kunstenaars twee dagen lang hun deuren open van 12.00 tot 17.00 uur.

De atelierroute biedt je de gelegenheid om de enorme rijkdom en diversiteit in de beeldende kunst in Deventer te ontdekken en geeft je een kijkje in de ‘keuken’ van de kunstenaar, vaak op heel verrassende locaties. Diverse kunstenaars organiseren tijdens de route workshops, rondleidingen en optredens. >>

Infomatie atelierroute & adressen
Meer informatie over de deelnemers aan Salon en Atelierroute kunt u vinden in het gidsje dat vanaf medio juli gratis verkrijgbaar is in het Kunstenlab, de Bergkerk en een aantal centrale locaties in de stad waaronder de grotere atelierpanden en de VVV. Je kunt het ook downloaden op deze pagina. 

Feestelijke afsluiting Salon & atelierroute
De Salon en Atelierroute worden op zondag 30 augustus om 17.30 uur feestelijk afgesloten met een finissage in de Bergkerk. Ook hiervoor bent u van harte welkom!
 


Met dank aan: gemeente Deventer, Deventer Cultuur Club, Stichting Rudolf H. Schmidtfonds, Jeannette Hollaarfonds, Metamorfose, Qbxs-stands en De Printhut

Terug naar Tentoonstellingen


download hier het gidsjeBoy with bird, Amke HulsbosLies Kortenhorst